Каталог товарів

Нова Пей від Нової Пошти та наложений платіж

Категорії

Шановні покупці!

Інформуємо Вас, що з 20 січня 2024 року наш магазин призупиняє співпрацю із фінансовим оператором "Нова Пей" у розрізі послуги "Контроль оплати". Що унеможливлює подальші відправлення товарів із наложеним полатежем (послугою післяплати) через перевізника "Нова Пошта". Тепер доставка через ТОВ "Нова Пошта" здійснюватиметься нашим магазином за умови оплати товарів будь-яким іншим способом, окрім післяплати (наложений платіж) із використанням фінансового оператора "Нова Пей", з яким ексклюзивно працює ТОВ "Нова Пошта".

Також ми поглиблюємо співпрацю із національними перевізниками "Укрпошта" та "Міст-Експрес". Наложений платіж доступний при використанні цих перевізників.

Нагадуємо, що сьогодні існує багато способів придбати товар із гарантією відправки. Такі послуги доступні при придбанні товарів за допомогою "Пром-оплати", "Розетка Пей", OLX-доставка і т.п.

( 3 )
Коментарі
Тарас
18.04.2024, 14:19
До речі, в Європі, Америці та більшості інших країн такого поняття, як "наложений платіж" взагалі не існує. Хтось купував на eBay, Amazon, Aliexpress, Alibaba, TaoBao щось наложеним платежем? Наложений платіж - це вже атавізм. В сучасному світі, коли всі в усіх на очах він взагалі не потрібен, лише зайву комісію платити фінансовим прокладкам.
Олександр
19.01.2024, 14:51
Не вперше чую про таке і від інших магазинів. Рідко замовляю саме наложеним платежем, але добре, що нагадали про існування "Укрпошти".
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*